About & diensten

Event & Productie

Of het nu gaat om de productie van een talkshow of de programmering op een festival of in een schouwburg: Macnack Verbindt kan een evenement voor jou van A tot Z organiseren. Van een sterke programmering tot het verzorgen van een op maat gesneden Marketing & PR-traject. Neem contact op.

PR & Marketing

Een filmvertoning, voorstelling of een ander event promoten? Of liever advies over het inzetten van PR & Marketing richting je doelgroep? Macnack Verbindt gaat graag met jou in gesprek over het on -en offline traject en de behoefte van jouw doelgroep. Neem contact op.

Netwerk contacten

Macnack Verbindt beschikt over een kwalitatief veelzijdig netwerk. De contacten komen uit de theater en culturele sector, de academische wereld maar ook de creative industry. Tijdens een sparsessie weet zij je met de juiste mensen en organisaties te verbinden. Neem contact op.

Social Media

Verbinden met content op je social media account. Hoe doe je dat en welk kanaal zet je hiervoor in? Macnack Verbindt denkt mee over je contentstrategie, geeft beginners social media workshops en adviseert over het socialmedia beheer.  Neem contact op.

natalja zitzakfoto

Sessie Sparren & Verbinden

Yes! Je hebt een tof idee maar je loopt vast en je weet niet hoe je het idee verder moet vormgeven. Of jouw organisatie wilt een diverse doelgroep bereiken maar heeft geen idee hoe. Boek een sessie “Sparren & Verbinden” en ik denk met je mee!

In deze online sessie van 1,5 uur, sparren we over de ideeën die ter tafel komen en krijg je mijn frisse blik/input hierop. Na de sessie bezit je weer de nodige inspiratie en sta je in verbinding met de (opgedane) ideeën. Binnen een week ontvang je een kort verslag van de sessie.

Deze sessie kan je overigens ook inzetten wanneer je wilt dat ik meedenk over de contacten die je nodig hebt uit mijn netwerk. Deze tarieven gelden voor 1 op 1 sessies. 
Tarief: 275,- ex 21% BTW. Op locatie: 300,- ex 21% BTW en ex reiskosten.

Over Natalja

Natalja Macnack is een multitalent en een ster in het verbinden van mensen en organisaties. Dit lijkt eenvoudig, maar de kunst ligt in de vaardigheid om snel verbindingen te kunnen zien en deze vervolgens te vertalen naar de wensen van de opdrachtgever én de behoeften van de doelgroep. In haar jaren als event- en marketing communicatie professional heeft Natalja een groot netwerk opgebouwd. Hierbij heeft zij veel mensen uit diverse vakgebieden ontmoet. Dit varieert van de kunst- en cultuursector, muziek industrie tot de academische wereld.

Met ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van events, marketing, social media, communicatie en haar omvangrijke en veelzijdige netwerk, weet ze precies de juiste personen en organisaties van daar uit met elkaar te verbinden.

Haar kracht ligt in het hebben van een scherp oog voor kansen en talent en in het verbinden daarvan op de juiste plekken en de juiste momenten. Deze vaardigheden zet ze met liefde in om mensen op kleine of grotere schaal bij elkaar te brengen binnen een op maat gesneden concept. Natalja’s missie: de personen en organisaties uit haar kleurrijke netwerk met elkaar en daar buiten verbinden, zodat zij op hun beurt weer iets voor elkaar kunnen betekenen.

”De juiste verbinding leggen genereert positieve energie en maakt de wereld weer een stukje mooier. Zowel voor mij als voor de ander. Daarom doe ik wat ik doe…verbinden”, aldus Natalja.

NM-0822